Welkom op de website van C7 gaming!


Bedankt voor je intresse in onze gaming organisatie.


Informatie over onze organisatie,

C7 gaming is opgericht in 2012, hiervoor speelde we onder een andere naam.

Wij spelen bijna alleen maar call of duty en al onze members gamen via de PS4.

Wij zijn al jaren een hele hechte groep. C7 gaming is eigenlijk al jaren meer als alleen gamen, iedereen kent elkaar in het echt en we komen al jaren bij elkaar over de vloer. De mensen die er al jaren in zitten zijn ook super hecht en zijn allemaal beste vrienden.   We hebben vaak heel het weekend meeting waar iedereen blijft slapen, en we gaan dan leuke dingen gaan doen zoals uit eten, bios, gamen naar pretparken gaan, naar hardstyle festivals en nog veel meer. We zijn zelfs met zijn alle op vakantie geweest!

Ik denk dat jullie zo wel een goed beeld krijgen hoe hecht onze groep is :)

Onze leden komen uit meerdere plekken in het land, Den haag, Nijmegen, Cuijk, Helmond,  Vortum Mullem, Utrecht, Tilburg, Belgie en ga zo maar door.

De leeftijd van onze members ligt tussen de 20 en 40 jaar.

We hebben trouwens heel lang geen nieuwe members toegelaten, maar vinden dat het weer eens tijd word voor wat nieuwe gezichten.  


Ons doel is dat als je in onze groepsapp vraagt wie komt er spelen?
dat er altijd wel iemand online je is om even gezellig mee te babbelen.
Vanwege de verschillende werktijden van iedereen is dit ook zeker het geval, de ene bij ons heeft nachtdiensten en is overdag online, de ander werkt overdag en die zie je in de avonduren en in de weekenden online. Altijd iemand om mee te knallen dus :) !


Wij willen niet de grootste van nederland zijn, bij ons ben je geen nummertje, maar je bent ons maatje.
wij zijn de organisatie waar je jezelf kan zijn en waar je je echt thuis kan voelen.
Wij zijn de mensen waar je je ei bij kwijt kan, en we zijn de mensen naar wie je toe kan komen om iets gezelligs te gaan doen.
wij zien elkaar heel vaak en vinden het ook leuk om alle nieuwe members zo snel mogelijk te zien en ze goed te leren kennen.
Als je applyed, en we spelen een tijdje met je en merken dat je goed bij onze groep past dan zijn wij niet de moeilijkste en kan je zeker joinen!

pas wel op, voor je het weet heb je er vrienden voor het leven bij !

Spreekt onze groep jou aan? Aarzel dan niet om een apply te doen !

 

 


E-mailen
Map