C7 Gaming members

C7__CONTROLFREAK

C7__CONTROLFREAK

Positie: Owner C7 gaming / GFX

Dave, beter bekend als C7__CONTROLFREAK, is 32 jaar oud en een echte brabander. oftwel: een grote bek, maar een klein hartje. Hij Speelt call of duty sinds mw3, waar hij helly tegen kwam en sinds dien zijn ze vrienden.... Later kwam hollandgirl erbij en zijn ze met z'n 3e C7 gaming begonnen. Hij houd van rawstyle en hardcore maar ook van metal. Ook maakt Dave alle gfx designs voor C7 gaming

C7__HOLLANDGIRL

C7__HOLLANDGIRL

positie: Owner C7 gaming / Websitebeheer / Recruitment

Maaike is 24 jaar en beter bekend als C7__HOLLANDGIRL. Deze dame speelt al sinds 2008 call of duty en is een echte cod fan in hart en nieren. Verder heeft ze heel veel liefde voor Rawstyle, Hardstyle & Hardcore, je zal haar dan ook zeker tegenkomen op de grootste feesten. Ze livestreamed soms op Twitch en houd naast gamen van netflixen, films kijken & chillen met de C7 fam.

C7__HELLY

C7__HELLY

Positie: Owner C7 gaming

William, beter bekend als C7__HELLY is 40 jaar oud, vrijgezel en woont in helmond (daar komt de bijnaam helly dus vandaan) zijn hobby's zijn call of duty, vapen, karpervissen en naar feesten gaan met zijn vrienden, het liefst hardstyle, rawstyle en op z'n tijd hardcore. hij speelt call of duty sinds mw2 en kwam tijdens mw3 C7__controlfreak tegen en werden vrienden. na verloop van tijd zijn ze samen met hollandgirl C7 gaming begonnen en zijn tot op de dag van vandaag beste vrienden en komen vaak bij elkaar over de vloer.

C7__SINNER

C7__SINNER

Positie: Member C7 gaming

Benjamin is 23 jaar oud, geboruh en getoguh in Den Haag. Beter bekend als C7__SINNER. Speelt Call Of Duty sinds MW2 maar is ook groot fan van open-world, racing en story-based games. Voeg hem vooral ook toe voor F1 2019 waar hij Diamond Rank is! Of voor FIFA... Af en toe dan... (Rage quit). "Expert" en fanatieke volger van de Formule 1. Geobsedeerd van tattoos. Word ook wel C7__BIOSBOY genoemd omdat hij minstens 1x per week naar de bios gaat. Ook een film fanaat dus. Genoeg om met hem over te kletsen denk ik zo? Yoo latâââh pik.

C7__RAWSTYLEZ

C7__RAWSTYLEZ

Positie: Member C7 gaming

Jason is 25 jaar en is een trotse nijmegenaar en NEC fan. Hij speelt sinds MW2 call of duty en is een heel erg proud member van C7 gaming. Verder heeft hij passie voor de ijshockey sport & is hij gek van de muziekstylen hardcore, frenchcore en natuurlijk rawstyle, waar ook zijn naam C7__RAWSTYLE vandaan komt.

C7__MAY

C7__MAY

Positie: Member C7 gaming

Johan, beter bekend als C7__MAY(onaise), is 20 jaartjes jong. Hij is niet een van de eerste members, maar wel de langste (2.03m) Hij speelt cod sinds MW2 en speelt ook vaak league of legends. Hij houd van hardstyle en rawstyle en ook alle internetgekkies en memes die er op het internet te vinden zijn kent deze jongen uit zijn hoofd.

C7__COOL4LIFE

C7__COOL4LIFE

Positie: Member C7 gaming

Onze Anthony beter bekend als C7__COOL4LIFE is iemand met een lange history bij C7 gaming. Hij woont in het mooie belgie en is 23 jaar. Naast gamen is hij ook fanatiek sporter, hij doet namelijk aan pingpong op hoog niveau. Ook hij houd heel erg van voetbal en heeft hij een seizoenskaart van FC Groningen.

C7__IGNITION

C7__IGNITION

Positie: Member C7 Gaming

Keyani aka gekke Belg is 24 jaar en speelt onder de gamertaggg C7__IGNITION. Hij is fanatiek gamer sinds COD4 & hij speelt heel graag objective gamemodes, verliezen zit er zeker niet in als je met hem speelt ! Buiten het gamen is hij te vinden op de gekste hardcore feesten & is hij een hele trotse papa van een zoontje

C7__dnBRAVER

C7__dnBRAVER

Positie: Member C7 Gaming

Denzel beter bekend als C7__dnbRAVER is 20 jaar en een trotse west - vlaming. Hij speelt call of duty sinds MW3. Hij luisterd graag naar hardcore en hij is een echte acidcore fanaat, je kan hem zeker vinden op een acid feestje. Ook houd hij er van om lekker in de natuur te zijn om te gaan vissen en de grootste karpers uit het water te halen.

C7__VISION

C7__VISION

Positie: Member C7 Gaming

Nicky beter bekend als C7__VISION woont in het mooie antwerpen en hij speelt call of duty sinds Black Ops 3. Hij is via C7__IGNITION bij C7 gaming gekomen, ze zijn namelijk collega's en vrienden. Hij speelt ook graag games zoals GTA en NBA 2K. Verder houd hij van vissen en airsoft en is hij een echte hondenliefhebber, hij heeft zelf 2 american bullies. Zijn favorite muziekstylen zijn Hip hop R&B en rap.

C7__SMOKIN

C7__SMOKIN

Positie: Member C7 Gaming

Youri beter bekend als C7__Smokin is 24 jaar en komt uit Tilburg. Hij is begonnen met Call Of Duty: Black Ops en is tot eind black ops 2 blijven spelen. Nu na een aantal jaren gestopt te zijn heeft hij deze gezellige gaming fam gevonden om weer verder te gaan met call of duty. Verder rookt hij graag een jointje en houd ervan gezellig met vrienden te chillen. Uitgaan en feesten is niet helemaal iets voor hem, maar zou zeker mee gaan naar een feest met een gezellige groep. Hij luisterd veel reggae, rap en ook hardstyle.

C7__HAZARD1998

C7__HAZARD1998

Positie: Member C7 Gaming

Nick beter bekend als C7__HAZARD1998 is 21 jaar. Hij is een trotse club brugge supporter. Hij speelt al Call Of Duty sinds COD4. hij speelde eerst op xbox en daarna is hij even gestopt met cod, daarna kwam hij C7 gaming tegen. Hij heeft toen speciaal een PS4 gekocht om C7 gaming te kunnen joinen. En hij is heel trots en blij dat hij bij deze leuke groep mensen zit. Ook is hij stapelgek op zijn vriendin, waar hij sinds 2016 mee samen is.

C7__WIZARD

C7__WIZARD

Positie: Member C7 gaming

Jarno is 21 jaar en beter bekend als C7__WIZARD, hij komt uit Waalre maar woont nu in Helmond. Hij speelt call of duty sinds COD4 maar is even een tijdje gestopt met gamen, hij is weer begonnen met COD sinds Modern warfare en hij speelt ook heel graag FIFA. Verder is hij een die hard PSV fan en heeft hij een seizoenskaart om alle wedstrijden te bezoeken.

C7__SHADOWS

C7__SHADOWS

Positie: Member C7 gaming

Kelsey beter bekend als C7__SHADOWS is 23 jaar en woont in Antwerpen. Ze heeft Call Of Duty leren spelen door haar broer C7__IGNITION. Ze heeft een lange tijd BO4 gespeelt tot de nieuwe COD4 remasterd uit kwam. Ze speelt ook ook graag GTA. Haar muziek genre is hardcore en af toe metal. En haar hobby is tekenen.

C7__QUALITY

C7__QUALITY

Positie: Member C7 gaming

C7__QUALITY beter bekend als Mano is 24 en komt uit leiden. zijn favoriete muziekstyle is rawstyle, hij is mega fan van Ran-D en houd er van om naar hardstyle feesten te gaan. Hij houd ook van fitness en tattoos.

 

 


E-mailen
Map