C7 Gaming members

C7__CONTROLFREAK

C7__CONTROLFREAK

Positie: Owner C7 gaming / GFX

Dave, beter bekend als C7__CONTROLFREAK, is 32 jaar oud en een echte brabander. oftwel: een grote bek, maar een klein hartje. Hij Speelt call of duty sinds mw3, waar hij helly tegen kwam en sinds dien zijn ze vrienden.... Later kwam hollandgirl erbij en zijn ze met z'n 3e C7 gaming begonnen. Hij houd van rawstyle en hardcore maar ook van metal. Ook maakt Dave alle gfx designs voor C7 gaming

C7__HOLLANDGIRL

C7__HOLLANDGIRL

positie: Owner C7 gaming / Websitebeheer / Recruitment

Maaike is 24 jaar en beter bekend als C7__HOLLANDGIRL. Deze dame speelt al sinds 2008 call of duty en is een echte cod fan in hart en nieren. Verder heeft ze heel veel liefde voor Rawstyle, Hardstyle & Hardcore, je zal haar dan ook zeker tegenkomen op de grootste feesten. Ze livestreamed soms op Twitch en houd naast gamen van netflixen, films kijken & chillen met de C7 fam.

C7__HELLY

C7__HELLY

Positie: Owner C7 gaming

William, beter bekend als C7__HELLY is 40 jaar oud, vrijgezel en woont in helmond (daar komt de bijnaam helly dus vandaan) zijn hobby's zijn call of duty, vapen, karpervissen en naar feesten gaan met zijn vrienden, het liefst hardstyle, rawstyle en op z'n tijd hardcore. hij speelt call of duty sinds mw2 en kwam tijdens mw3 C7__controlfreak tegen en werden vrienden. na verloop van tijd zijn ze samen met hollandgirl C7 gaming begonnen en zijn tot op de dag van vandaag beste vrienden en komen vaak bij elkaar over de vloer.

C7__SINNER

C7__SINNER

Positie: Member C7 gaming

Benjamin is 23 jaar oud, geboruh en getoguh in Den Haag. Beter bekend als C7__SINNER. Speelt Call Of Duty sinds MW2 maar is ook groot fan van open-world, racing en story-based games. Voeg hem vooral ook toe voor F1 2019 waar hij Diamond Rank is! Of voor FIFA... Af en toe dan... (Rage quit). "Expert" en fanatieke volger van de Formule 1. Geobsedeerd van tattoos. Word ook wel C7__BIOSBOY genoemd omdat hij minstens 1x per week naar de bios gaat. Ook een film fanaat dus. Genoeg om met hem over te kletsen denk ik zo? Yoo latâââh pik.

C7__RAWSTYLEZ

C7__RAWSTYLEZ

Positie: Member C7 gaming

Jason is 25 jaar en is een trotse nijmegenaar en NEC fan. Hij speelt sinds MW2 call of duty en is een heel erg proud member van C7 gaming. Verder heeft hij passie voor de ijshockey sport & is hij gek van de muziekstylen hardcore, frenchcore en natuurlijk rawstyle, waar ook zijn naam C7__RAWSTYLE vandaan komt.

C7__MAY

C7__MAY

Positie: Member C7 gaming

Johan, beter bekend als C7__MAY(onaise), is 20 jaartjes jong. Hij is niet een van de eerste members, maar wel de langste (2.03m) Hij speelt cod sinds MW2 en speelt ook vaak league of legends. Hij houd van hardstyle en rawstyle en ook alle internetgekkies en memes die er op het internet te vinden zijn kent deze jongen uit zijn hoofd.

C7__QUALITY

C7__QUALITY

Positie: Member C7 gaming

C7__QUALITY beter bekend als Mano is 24 en komt uit leiden. zijn favoriete muziekstyle is rawstyle, hij is mega fan van Ran-D en houd er van om naar hardstyle feesten te gaan. Hij houd ook van fitness en tattoos.

 

 


E-mailen
Map